Приказна за легендарниот мотоцикл и пријателствотo на Харли и Дејвидсон

Почетокот на XX век, двајцата најдобри пријатели Бил Харли и Артур Дејвидсон, во Милвоки го изградиле својот прв мотоцикл. Откако им се придружил и постариот брат на Артур, Валтер, тројцата ја основале легендарната компанија Харли-Дејвидсон. Успеале да ја надминат конкуренцијата, трагедиите на