Што секој маж треба да исфрли од гардероберот?

Старата гардероба носи несреќа. Барем така велат старите. Парчињата гардероба кои се носени или стојат во плакар околу 7 години, носат несреќа. Но, тоа се само бабини деветини. Можеби, не е лошо да се обновува гардеробата во текот на годината, или да