Три хороскопски знаци кои се плашат од брак

ороскопот може да ни го потври тоа што најмногу го знаеме: бракот за некои луѓе е вистинска ноќна мора, додека за други е најомилена тема на разговор. Затоа, не е лоша идеја да дознаете кои хороскопски знаци едноставно не се создадени за брак. Бик