Што е хјуимидор и зошто е потребен за вистинските уживатели на пури?

Дали навистина мислите дека вашата пура може да трае вечно? Вашите пури се многу повеќе кревки од она што мислите. И тоа е главната причина зошто секој вистински уживател на пури треба да инвестира во хјумидор. Што е хјумидор? Хјумидорот ја задржува

IMPERIALI GENEVE најлуксузниот хјумидор во светот

За сите вие кои сакате да пушите пури, мора да знаете дека три основни работи кои мора да ги имате се секач, запалка и хјумидор. Има огромен избор, од наједноставни до екстремно луксузни. На, некој му значи само да може да ги