Убави луѓе, урбани ликови од кои можете многу да научите (ВИДЕО)

Уживајте во 25-то издание на Џентлмен Магазин заедно со успешниот бизнисмен и хедониста Дане Кузмановски и Бојан Саздов, претприемач кој зборува за читањето како навика на еден модерен господин. Секогаш е задоволство да се има вака успешни и урбани ликови, кои со