Часовник на неделата: ORIS Carl Brashear Caliber 401 Limited Edition

Денеска имаме одличен, врвен часовник кој го избравме да го претставиме. Се работи за еден дајвер на ORIS, кој го носи името Oris Carl Brashear Caliber 401 Limited Edition и е вистинско ремек дело. Самото име ви кажува дека се работи за часовник