Што треба да видите ако ја посетувате Сицилија?

Кога станува збор за добра фотографија која го одзема здивот, Италија е на врвот на листата. Еден од најубавите региони во земјата е островот Сицилија, кој се наоѓа на јужниот брег на Италија. Изолирани плажи, антички градови и храмови… Овде, нескротливата пустина среќава богата