Утрински викенд пијалок “Еспресо Мартини” (ВИДЕО)

Замислете го ова: се будите накај 7 часот наутро и го започнувате денот со коктел. Да убаво читате со коктел, кој ќе ви ги отвори очите веднаш. Еспресо Мартини е идеална комбинација за летните месеци од годината, затоа што дава одличен микс