Веро со голема летна наградна игра: Главна награда автомобилот на годината Тојота „Јарис“

Веро со голема летна наградна игра: Главна награда автомобилот на годината Тојота „Јарис“ Почнувајќи од 20 јуни и заклучно со 30 јули, верните купувачи можат да учествуваат во „Веро летна дестинација за наградна акција”, секоја сабота да очекуваат вредни награди како електричен тротинет