Џентлмен со труба – Мајлс Дејвис

Мајлс Дејвис, вистински џентлмен. Човек кој не внесе во светот на добрата музика, на џезот, на убавите звуци и уживањето. Музика која не опушта и ни дава хедонистичко надополнување. Секој од нас кој ужива во добро вино, добра пура, после напорен и