Се бараат џентлмени во Македонија

Во нашата држава постои една стагнација во развојот на целокупното општество. Стагнација во негување на добрите навики. А, постои галопирачка инвазија на некултура, простотилук и љубомора. Погрешен правец сме фатиле дефинитивно. Наместо да се насочиме кон убавите и добри навики, ние се