Безвременски бизнис совети од едни од најголемите луѓе

Мудрите мисли, идеи, совети… секогаш се потребни и корисни, а особено кога ги слушаме од паметни, креативни, перспективни луѓе, чиј заштитен знак е успехот… Многу големи имиња од светот на уметноста, бизнисот, шоубизнисот и политиката, засекогаш го одбележале креативниот и деловниот свет