Вистински џентлмени: Џејмс Дин – бунтовник и креатор на добриот стил

Џејмс Дин е човекот кој го измисли познатиот тинејџерски бунт, а стил на мажите го подигнал на едно повисоко ниво. Кога ќе го погледнете Џејмс Дин, веднаш ќе забележите дека станува збор за човек кој е кул и кој преку својата лежерност,