Sирнете во фабриката за марихуана на Џеј Зи (ФОТО)

Џеј Зи, најбогатиот хип хоп артист и споруг на Бијонсе, започна од неодамна свој нов бизнис. Влезе во светот на канабисот. Тој ја отвори својата прва фабрика за марихуана во Сан Хозе, Калифорниа. Според она кое може да се види на фотографиите