За сите љубители на ретро автомобилите (ФОТО)

Старото “ФИЧО” е најфраерски автомобил за ова лето. Старото Фичо, или Фиат 500 Џоли и оваа кабрио верзија е најфраерскиот автомобил ова лето. Идеален. Можеби денеска има еден тон автомобили, но со овој автомобил некаде на јадранска магистрала би изгледале поголеми фраери