Највредни брендови на кафе во светот

Бизнисот со кафе е огромен и во него се вртат големи пари и тоа на дневно ниво. Постојат голем број на моќни брендови низ светот кои произведуваат кафе. Да се разбереме ако се најмоќни не значи дека се и најдобри.. Во светот

Што е она што го прави Џорџ Клуни посакуван и поразличен од другите

Покрај што важи за квалитетен актер, Џорџ Клуни е еден од најпосакуваните мажи во светот денеска. Но сепак зошто е тоа така? Кога ќе го погледнеме животниот стил на познатите од Холивуд, првата работа што ја забележуваме е гламурот и лускузот во кој