Што носи Даниел Крег во “No Time To Die”

Даниел Крег стана еден од најпосакуваните ликови на филмското платно. После првиот впечаток кога го назначија за нов лик кој ќе го глуми агентот Џејмс Бонд, кога сите беа скептични, сега тој е мега икона и симбол на џентлмените. И ќе се