10 градови во кои живеат најголемите фраери

Екипата на Traveler’s Digest состави листа од 10 града во која живеат најголемите фраери во светот. На следната листа се надеваме дека ќе го видиме барем Скопје. 1. Стокхолм (Шведска) – постои стереотип за нив дека се емотивно дистанцирани, но естетски гледано нивниот висок и