12 правила во поглед на стилот и модата

Секој маж заслужува, и мора да има, одличен пар на квалитетни фармерки. Не претерувај со парфемот, мала доза од квалитетен парфем е доволна. Pharrell е човекот од кого се крадат стилски идеи. Потрудете се да го покажете вашиот стил буквално секаде. Самодовербата