Три правила за сите љубители на кафе

Во ова брзо време, една од најважните работи е доброто кафе. Популарноста на кафето е пред се поради тоа што содржи кофеин кој не расонува и ни дава енергија. Сепак, кафето понекогаш знае негативно да влијае на нас. За да не биде