5 знаци дека вашата девојка е опседната со сексот

По правило девојките се тие кои помалку мислат на сексот, додека мажите на него мислат секоја минута во денот. И често сакаме девојките да настојуваат на секс, затоа што нас понекогаш ни е незгодно и се чувствуваме дека сме премногу нападни. Затоа