5 прашања што треба да си ги поставите пред да почнете да пушите пура

Без разлика дали сте почетник или ветеран во пушење пури, секогаш треба да изберете пура која ќе биде одлична за вашата пригода и време. Колку време имате? Ова е првото прашање кое треба да се запрашате кога започнувате со пушење на пура.