8 знаци дека полудела по вас

На празничните забави обично се приметува кога некоја другарка, познаничка или колешка ви фрлила око. Па доколку приметите нeкоја од нив да ги прави следниве 8 работи, тогаш знајте дека она е полудена по вас. Троши време на вас, дури и кога