/

After morning секс смути кое ќе ви ја врати енергијата

Утрински секс? Да или не? Постојат луѓе кои преферираат секс наутро, додека други го оставаат сексот за крајот на денот, или барем за период од денот кога ќе ги „тргнат од глава“ дневните обврски. За оние кои сепак се одлучуваат за утрински