Апликацијата Angry Birds 2 сега е достапна во AppGallery

Мобилната апликација Angry Birds, која е преземена повеќе од 4,5 милијарди пати ширум светот, сега е достапна во AppGallery за да им даде можност на растечките корисници на Huawei да уживаат во популарната игра. Angry Birds е широко признаена како игра што