Што претставува Burnout синдромот?

Доколку сè почесто се соочувате со проблеми при менаџирањето на стресот предивикан од работните обврски, голема е веројатноста да се соочувате со Burnout Syndrome, или синдром на прегорување. Чувство на исцрпеност, неисполнетост и неможност за справување со секојдневните обврски се дел од