(ВИДЕО) Тајната за доброто еспресо раскажана од Дејан Богоевски

Во нашиот и ваш Џентлмен Магазин, постојано имаме шанса да разговараме со успешни луѓе, џентлмени, во својата професија и секогаш можеме да научиме многу од нив. Таке е и овој пат, кога разговаравме со Дејан Богоевски, наш познат бариста и мајстор на