Голем број на посетители на првиот ден од Garage Sale во Ramstore mall

Вчера започна најголемиот традиционален шопинг настан кај нас, Garage Sale во Ramstore Мall. На првиот ден од Garage Sale посетителите имаа можност да искористат вистинска распродажба, многу попусти и да ги одберат омилените производи од огромниот асортиман во сите продажни објекти во