Излезе новиот iPhone 13 (ФОТО)

Како и секој настан, најавен на Apple така и овој со нетрпение го очекувавме. Прептоставките дека ќе се појави нов iPhone се исполнија. Го добивме iPhone 13, iPhone 13 Pro Max. Кога го гледаме многу наликува на неговиот претходник, но има моќ