Lumbersexual – сеуште омилен стил кај мажите (ФОТО)

До вчера, омилен имиџ на мажите во светот беа Метросексуалците. Кратки тесни панталони, слим кошула и избричено и средено лице, имиџ кој секогаш асоцира на Дејвид Бекам. Денес Метросексуалците се во фаза на исчезнување. На нивно место доаѓа имиџот кој асоцира на несреденост,