Часовникот на Џеф Безос за пат во вселената (ФОТО)

Џеф Безос на својот прв пат во вселената носеше часовник кој е навистина за почит. Традицијата некако е постојано на страна на Омега кој и за ова патување направи часовник за Џеф Безос кој е одличен. На патувањето во вселената Џеф Безос