Sprezzatura: Тајната на италијанскиот стил

Италијанскиот господин изгледа беспрекорно и дефинитивно не е здодевен. Италијанскиот господин е шик, кул и зрачи со аура на уредност без да гледа дека тој премногу се обидел да го постигне тоа. Ова е принципот на италијанскиот стил, добро познатото Sprezzatura, италијанскиот збор за