(ВИДЕО) Роџер Федерер и Роберт Де Ниро во одлична реклама за промоција на Швајцарија

Убавина е кога своите најголеми ликови во една држава ќе се вклучат за промоција на истата. Така направи најголемиот тенисер на сите времиња, Роџер Федерер кој се вклучи во промоција на Швајцарија.

Во овој проект наречен “Без драми” учествува и Роберт Де Ниро, кој од страна на Роџер е повикан да снимаат филм во Швајцарија.

Многу креативно и интересно. Уживајте.