Сингл фраери или во врска, што е тренд во светот?

Сите сакаме лесен филм на тема романтична комедија, каде во два часа тематика момчето ја брка девојката низ секојдневни комични ситуации, каде на крајот сепак завршуваат заедно, дали со свадба или нешто повеќе. Сите сме задоволни на крај од филмот и неговиот

Работи кои треба да ги поседува еден амбициозен и реализарн маж

Мажите знаат дека бесконечното купување на реквизити не го одредува нивниот добар вкус, туку инвестирањето во работи со кои навистина ќе се направи разлика. Не е се во тоа да се биде материјалист, туку треба да се разбере вистинската вредност на работите.

Колку “поминатите километри” ни се важни на нас мажите

Луѓето се една многу интересна категорија за истражување особено кога се работи за секост и сфаќањата, чудните ритуали и културолошки обичаии. Една студија направена неодмна се позанимавала со истражувањето околу бројот на сексуални партнери и дали таа информација има било какво значење

Фудбалски менаџер, сон на секој маж (ВИДЕО)

Сигурно многумина од вас, сакаат да бидат дел од светот на најдобрите фудбалери. Поучени од она што го гледаме, колкави на суми се вртат во фудбалот, и каков живот живеаат менаџерите на некои од најголемите фудбалски ѕвезди во светот, секој од нас

Медитерански пловечки рај – Јахта Blu 470 (ФОТО)

Од мед обоените плажи на шпанското приморје до сјајните води на Сен Тропе, Западниот Медитеран изобилува со изолриани плажи и посебен шарм. Замислете како е да пловите по тие води со една од најсофистицираната и совршен јахта, Blu 470. Направена во 1990 година,

КОШУЛИ ПО МЕРКА VS. КОШУЛИ КУПЕНИ ОД ПРОДАВНИЦА

Има многу причини поради коишто кошулите по мерка се далеку подобра опција од стандардните, купени од продавница. Во овој блог  ќе се обидеме да ги опфатиме главните предности за да се одлучите токму за custom made кошули изработени од високо квалитетен Австриски

4 едноставни чекори да се откажете од слатката и масна храна

Доколку никако не можете да се откажете од слатката и масна храна која ве спречува да го изгубите вишокот на килограми, можеби сте зависни од истата. Начинот да се откажете од таквата храна е детоксификација на вашиот црн дроб која може да

11 работи во животот за кои вреди да се чека

Колку пати сте ја слушнале онаа стара изрека: Кој чека, ќе дочека? Постојат навистина неколку работи кои навистина вредат да ги чекаш. За оние најдобри работи во животот понекогаш е потребно да бидеме трпеливи. Еве неколку. Моментот кога после лош старт ќе

Мажите кои најмногу влијаат на машката модна индустрија

Иако може да се каже дека дизајнерите, уредниците и стилистите го формираат и го водат машкиот стил во светот, сепак постојат неколку личности кои што ги носат стиловите поблиску до клиените. Сега, во ерата на социјалните медиуми, овие факти никогаш не биле толку

Лекции за стил кои можете да ги научите од филмот ‘The Gentlemen’

Уште во првиот момент кога ќе го пуштите филмот на Гај Ричи “The Gentlemen”, ќе забележите дека станува збор за вистинско ремек дело од повеќе страни. Прво ќе се соочите со една непредвидлива приказна, а потоа ќе видите дека актерите во филмот се

1 2 3 77