Принц Филип: Трибјут за еден вистински џентлмен со префинет стил (ФОТО)

Принцот Филип, овој викенд беше погребан. На свои 99 години тој го напушти овој свет. Нема да пишуваме денеска за него ништо. Едноставно преку низа фотографии ќе ви покажеме како треба да изгледа еден вистински џентлмен.

Секоја чест за Принцот Филип. Навистина бил човек со стил.