Уште една работа која жените прво ја приметуваат кај мажите (ФОТО)

Во уште една анкета спроведена од еден светски магазин, имаше едно многу едноставно прашање од типот “Што прво приметуваа жените кај мажите?”. Одговорот е уште поедноставен. Публиката има одговорено дека покрај секогаш битните изгледот и хигиената, на прво место ги ставаат машките рамења и дланки. Не за џабе пливачите се едни од омилените фантазии на жените во светот. Затоа или започнете да ги вежбате рамењата, или купете месечна карта за на базен. А оние помрзеливите, фокусот нека го стават на дланките и нивната хигиена.