Јоакин Феникс покажа како се носи смокинг со старки (ФОТО)

Џокер или Јоакин Феникс важи за екцентричен човек со свој препознатлив стил. Малку повлечен од јавноста, но секогаш активен таму каде што е најдобар, во актерството. На овогодинешните Оскари, тој ја воскресна една култна работа. А, тоа е црн елегантен смокинг со Конверс Старки. Изгледа одлично.

Но, за една таква вечер како што се Оскарите, сепак според нас не е дозволено. Се знае како се носи смокинг. Но, поради пандемијата и Оскарите не беа она што знаат да бидат.

Еве го Јоакин Феникс во неговиот аутфит за Оскарите.