/

Домашна ароматерапија за намалување на стресот

За почеток или крај на денот, почестете го вашето тело со капење – го ублажува стресот, ја враќа енергијата и го зајакнува духот. Луксузна бања со меурчиња Состојки: 110 гр рендан сапун, чаша вода, една лажица дестилат од лешник, една чаша базно