Кога белата коса ќе стане моден додаток

Белењето на косата е можеби првиот знак дека почнувате да стареете. Но, тоа не треба да ве разочарува. Седата или белата коса е се повеќе синдром на стресот. Младите луѓе се порано започнуваат да имаат проблем со белеењето на косата. Но, не