/

Фитнес или билдерство? За што се одлучуваат денеска мажите

Билдерството во минатото беше тотален хит помеѓу мажите. Но се чини дека се почесто мажите се одлучуваат за фитнес наместо масовни облини кои даваат впечаток на припадност во посебен примерок од човечкиот вид или некој „супер вид“. Причината е едноставна, преку фитнесот