Стилот на Божидар Јанковски или Бобо Дајнерс (ФОТО)

Божидар Јанковски или како многумина го познаваат Бобо Дајнерс. Според нас, а и според многумина, Божидар Јанковски е еден успешен господин, кој има препознатлив стил. Намонитиран од глава до пети, таков беше нашиот нашиот впечаток. Уредна кошула, со висока крагна, панталона и

Кои македонски бизнисмени важат за мажи со најдобар стил?!

Македонските бизнисмени искрено не одаваат многу големо значение на својот изглед. Доколку во минатото имало луѓе со стил во нашата држава, сега можеме да кажеме дека тие луѓе со стил и грижа за својот изглед се зголемува, но сепак голем е бројот