Најдобро облечени мажи кај нас (ФОТО)

Да се биде добро облечен е знак на големите луѓе. Не треба да се има премногу пари, за да изгледате врвно, или облечени како што ве личи. Некогаш гардеробата треба да биде ваш препознатлив знак. Таа треба да говори за вас, без

Стилот на Божидар Јанковски или Бобо Дајнерс (ФОТО)

Божидар Јанковски или како многумина го познаваат Бобо Дајнерс. Според нас, а и според многумина, Божидар Јанковски е еден успешен господин, кој има препознатлив стил. Намонитиран од глава до пети, таков беше нашиот нашиот впечаток. Уредна кошула, со висока крагна, панталона и