/

Четири бои за спалната соба кои инспирираат на „водење љубов“

Сите бои влијаат на расположението, како и на страста и желбата за водење љубов. Ако сакате повеќе секс, можеби е време да земете четка и да ја обоите просторијата во друга боја! Ова се бои кои, ја „будат“ страста или ја „гаснат“,

Деловен стилски совет: Како правилно да ги комбинирате боите?

Доколку сакате добро да изгледате, не е доволно само да облечете квалитетна облека, бидејќи квалитетното палто нема да ви помогне доколку неправилно сте ги комбинирале боите. При комбинацијата на бои постојат основни правила кои би требало да ги почитувате. Бела кошула оди