Автентични италијански вкусови во центарот на Скопје

Во срцето на градот, на улицата Максим Горки, неодамна започна една уникатна кулинарска приказна која полека, но сигурно ги освои срцата на гурманите низ Скопје. Сите вкусови на Италија на едно место – Боттега дел Густо (итал.) или во превод: “Продавница на