Популарноста на машкиот костим некогаш и сега

Класичното одело помина низ многу промени во последните неколку децении. Некогаш било носено од сите, политичари, бизнисмени, па дури и за петочко излегување, но со промена на модните стилови падна и неговата популарност, посебно во последните две децении. Овој пад имаше толку

Денеска изгледајте моќно (ФОТО)

Среда е за средени. Ден кога морате да изгледате моќно, како и што го личи еден господин, вистински џентлмен. Предлог како да се облечете денеска.

Колку вреди едно одело од Том Форд

Уште на прв поглед кога ќе ја погледнете продавницата на брендот Том Форд во Њујорк, ќе помислите дека влегувате во некој лускузен хотел, но всушност тоа е само една обична продавница. Том Форд е мастер за да направи раскошен амбиент и привлечност.