Едноставни трикови со кои бањата ќе ја претворите во оаза за одмор!

Бањата може да биде уредена така да биде вистинско мало место за одмор. Со неколку детали можете да направите своја бања. Првото нешто на што укажуваат дизајнерите на ентериер е состојбата на складирање. Ако сакаме мирна средина со акумулација на производи, не

Режим на одмор: Како да го испланирате есенскиот одмор

Викенд одмор или одмор на неколку дена, можеби продолжен викенд во есен е нужно за секој што вредно работи. Но за ефикасен есенски одмор потребно е да се вклучи посебен „режим на одморање“. Само на тој начин одморот ќе биде ефикасен и

/

Зошто 10 дневен летен одмор е неопходен за секој!

Луѓето отсекогаш биле свесни за придобивките од морската вода. Дури и лекарите од 18 век спровеле терапија со инструкции за луѓето да пливаат во морето. Корисниот ефект на морето врз човечкото тело беше откриен одамна. Морето го прави нашето тело и мозок

Колку денови се потребни за идеален одмор?

Ден-два не се доволни, а повеќе од две недели се премногу. Ова беше откриено од страна на фински експерти кои се фокусираа на одговорот на прашањето колку трае идеалниот одмор.Ако одлучите да се одморите ден или два од работата, имајте предвид дека