Жените избраа: Кои се топ три нејзини омилени секс пози

Перциепцијата на жените кон сексот се менувала во зависност од актуелните промени во вредносниот систем кој е општо и општествено прифатен. Но жените уживаат во сексот исто колку и мажите и тие имаат свои манири и избори кога е сексот во прашање.