/

Храна за сите кои се опоравуваат од коронавирусот

Без разлика дали сте биле заразени, во моментот сте, или штотуку ја примивте првата доза од вакцина, треба да воведете режим. Исхраната е многу значајна за поттикнување на имунитетот и превенција на несакани ефекти. Не случајно постои изреката „Здравјето влегува преку устата“.