Самоуверени мажи се подобри партнери и соработници

Луѓе кои немаат самодоверба не поставуваат високи цели пред себе. Напротив тие сметаат дека секој нивен обид ќе заврши неславно и неуспешно па и не се осудуваат да го направат. Но за да се изгради самоувереност мора да се доживее и личниот