/

Рецепт за смути: Енергетска бомба за почеток на неделата

Смути, а не кафе треба да ви биде првиот избор при почеток на денот. Кафето е деуретик што исфрлајќи ја водата од организмот го зголемува степенот на дехидрација. Водата е извор на животот, а со тоа е и извор на енергија, затоа